Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda stranice slažete se s korištenjem kolačića i UVJETIMA KORIŠTENJA.
PRIJAVA
1. Momčad : Hrvatski telekom 1. liga
HNK Rijeka dobitnik nagrade za najljepši sportski trenutak
31.01.2015.

HNK Rijeka dobitnik je nagrade Grada Rijeke za najljepši sportski trenutak u 2014. godini. Na prigodnoj svečanosti što je u petak održana u hotelu Jadran,nagradu je primio direktor HNK Rijeka Vlado Čohar. Osvojeni Kup i Superkup te sjajan nastup na europskoj pozornici svrstali su nogometaše Rijeke i u uži izbor za najbolju momčad u 2014. godini,no ova je nagrada otišla u ruke vaterpolista Primorja EB.

Za najbolju ekipu proglašene su kuglačice Mlake,najboljom sportašicom Snježana Pejčić a najboljim sportašem,gdje je u konkurenciji bio i Andrej Kramarić,Sandro Sukno i Petar Muslim. Najuspješniji sportaš s invaliditetom je Zlatko Vučenović (ŠRK slijepih Rijeka),nagradu za zaslužne sportske djelatnike dobili su Luciano Sušanj i Livio Tončinić,posebnu nagradu kluba Riječkih olimpijaca Ida Štimac dok je nagrada za izuzetan doprinos sportu Grada Rijeke otišla Zdravku Ćiri Kovačiću.
Prijava na newsletter