Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda stranice slažete se s korištenjem kolačića i UVJETIMA KORIŠTENJA.
PRIJAVA
Klub
HNK Rijeka i Sveučilište u Rijeci potpisali sporazum o promicanju ESI-ja 2016.
12.04.2016.

Sveučilište u Rijeci i Hrvatski nogometni klub Rijeka, te Vaterpolo klub Primorje EB potpisali su sporazum o suradnji u promicanju Europskih sveučilišnih igara 2016. HNK Rijeka i VK Primorje na taj su način dali podršku ovom vrijednom projektu i jednom od najvećih natjecanja koje će se održati u Rijeci sredinom srpnja ove godine.

- Članovi Sveučilišta u Rijeci bili su ti koji su doveli Igre u Hrvatsku i koje će zajednički organizirati Rijeka i Zagreb. Želim nogometašima Rijeke i vaterpolisima Primorja EB puno uspjeha, te da kao ambasadori Igara pomognu u njihovoj promociji, rekao je Pero Lučin, rektor Sveučilišta u Rijeci.

HNK Rijeka već neko vrijeme ostvaruje uspješnu suradnju sa Sveučilištem u Rijeci.

- Iskrene čestitke rektoru i Sveučilištu u Rijeci, te naravno svima moji su doprinijeli da Rijeka postane domaćin Europskih sveučilišnih igara. Vjerujem da ćemo kao dio obitelji pomoći i da ćemo pokazati zajedništvo koje krasi Rijeku i na taj način pokazati da smo zaslužili organizirati Igre, ne samo kao sportski grad, već i kao centar kulture. Ujedno vjerujem da ćemo doprinijeti joiš bolje i kvalitetnijem životu, rekao je Dean Šćulac, dopredsjednik HNK Rijeka.

Sveučilište u Rijeci – potpisivanje ugovora (14)Prijava na newsletter