Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda stranice slažete se s korištenjem kolačića i UVJETIMA KORIŠTENJA.
PRIJAVA
Klub
HNK Rijeka kažnjen zatvaranjem sjeverne tribine na jednu utakmicu
25.06.2020.

Obavještavamo sve naše navijače da je HNK Rijeka nakon posljednje domaće odigrane utakmice s Lokomotivom od strane HNS-a kažnjen vrlo visokom novčanom kaznom zbog nedoličnog skandiranja („cigane, cigane“) dijela gledatelja na istočnoj tribini i bacanja čaša u natjecateljski prostor.

Ujedno, klub je prijavljen zbog nedoličnog skandiranja manjeg broja naših navijača na gostujućoj utakmici u Koprivnici, zbog čega je naš klub zbog ponavljanja prekršaja osim novčane kazne kažnjen i igranjem jedne utakmice bez nazočnosti gledatelja na sjevernoj tribini stadiona HNK Rijeka.

Kazna stupa na snagu od dana konačnosti Odluke o čemu će svi naši navijači biti pravovremeno obavješteni.

HNK Rijeka najoštrije osuđuje sve oblike govora mržnje i ograđuje se od neodgovornih pojedinaca, a zbog prethodno navedenog molimo i apeliramo na sve naše gledatelje da se suzdrže od svih oblika nedoličnog ponašanja.

Neodgovorne pojedince očekuju sankcije za to nadležnih institucija, dok će u slučaju ponavljanja navedenih prekršaja još rigoroznije sankcije (visoke novčane kazne i zatvaranje cijelog stadiona) snositi naš klub, a ujedno i svi naši navijači kojima će biti uskraćeno toliko željeno i iščekivano gledanje utakmica sa tribina.

Nadamo se i vjerujemo da nećemo ponovo svjedočiti ovakvim događajima na našem stadionu i da će se na našim tribinama u skladu sa duhom našeg grada na Rječini nastaviti tolerancija, otvorenost i prihvaćanje različitosti uz veliki sportski rivalitet i gromoglasnu podršku našem klubu.

Budite i dalje naš 12-i igrač koji našim igračima daje veliku prednost na terenu jer Rijeka je najbolje od svega!
Prijava na newsletter