Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda stranice slažete se s korištenjem kolačića i UVJETIMA KORIŠTENJA.
PRIJAVA
Klub
HNK Rijeka nastavlja s akcijom: Članovi, proslavite rođendan na novom stadionu
03.05.2016.

Hrvatski nogometni klub Rijeka i u mjesecu svibnju nastavlja s akcijom: Članovi, proslavite rođendan u kampu HNK Rijeka! Članovi rođeni u mjesecu travnju 6. svibnja dobit će priliku obići novi kamp, prostorije kluba i upoznati se na koji način klub funkcionira u svojim dnevnim zadacima i obavezama.

U okviru obilaska članovi će imati  priliku ući u klupske urede, svlačionice, sky boxove, hospitality, prostorije pressa te u tunel kroz koji igrači izlaze na travnjak.

Prvi termin u 18 sati predviđen je za članove rođene od 1. do 15. travnja, uključujući i taj datum, te se pozivaju da najkasnije do 17.45 sati budu na platou s kojeg se ulazi na zapadnu tribinu.

Drugi termin od 19 sati predviđen je za članove rođene od 16. do 30. travnja te se pozivaju da najkasnije do 19 sati budu na platou s kojeg se ulazi na zapadnu tribinu.

Svi članovi koji tog dana dolaze u obilazak mogu se parkirati na klupskom parkingu koji se nalazi unutar trening kampa.

Pozivamo sve članove rođene u travnju da zaključno s 5. svibnja do 16 sati potvrde svoj dolazak na klupski mail: clanstvo@nk-rijeka.hr.
Prijava na newsletter