Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda stranice slažete se s korištenjem kolačića i UVJETIMA KORIŠTENJA.
PRIJAVA
1. Momčad
HNK Rijeka odradila prvi trening u novom kampu
28.07.2015.

Došao je i taj dan! Prva momčad Rijeke u utorak navečer odradila je prvi trening u trening kampu HNK Rijeka. Pod paskom trenera Matjaža Keka i njegovog stručnog stožera igrači predvođeni kapetanom Darijom Kneževićem odradili su trening na popularnom mixto terenu smještenom ispod glavnog stadiona trening kampa.

Red zagrijavanja, red rada s loptom pa pucački dio, sve kako bi igrači osjetili novu podlogu u pripremi nedjeljne utakmice s Lokomotivom...

U ime igrača hvala svim ljudima koji su omogućili u ovako kratkom roku da HNK Rijeka dobije novi dom - istaknuo je nakon treninga Ivan Močinić.

- Sve pohvale za novi travnjak, ali i za ovaj prekrasni kompleks trening kampa. U ime igrača hvala svim ljudima koji su omogućili u ovako kratkom roku da HNK Rijeka dobije novi dom. Veselimo treninzima ovdje gdje ćemo imati optimalne uvjete za udariti temelje nekim novim uspjesima - istaknuo je Ivan Močinić.

Video i fotogaleriju s treninga u kampu HNK Rijeka pogledajte u nastavku.

Trening prve momčadi u kampu HNK Rijeka
Prvi trening u novom kampu HNK Rijeka (16)Prijava na newsletter