Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda stranice slažete se s korištenjem kolačića i UVJETIMA KORIŠTENJA.
PRIJAVA
Klub
HNK Rijeka partner Pravnom fakultetu u Rijeci u UEFA-inom programu
26.03.2019.

Pravni fakultet u Rijeci izabran je za novog partnera Europske nogometne federacije (UEFA). Sjajan je to uspjeh riječkog sveučilišta, točnije Pravnog fakulteta koji će biti partner UEFA-e u provedbi prestižnog programa pod naslovom "UEFA Football Law Programme".

Riječ je o programu edukacije iz područja sportskog prava u nogometu, a namijenjen je istaknutim pravnim stručnjacima s višegodišnjim iskustvom iz europskih i svjetskih nogometnih saveza, prestižnih nogometnih klubova (od Real Madrida, Barcelone, Bayern Münchena i dr.) i uglednim odvjetnicima koji se bave zastupanjem igrača ili klubova.

Program se odvija u četiri sesije, u četiri grada, a uz švicarski Nyon (sjedište UEFA-e), gradovi domaćini uz Rijeku bit će i Lausanne (sjedište Arbitražnog suda za sport – CAS-a), Istanbul i Venecija.

Suvoditelj programa i predstavnik Pravnog fakulteta u Rijeci je doc. dr. sc. Vanja Smokvina, suradnik na brojnim međunarodnim znanstvenim EU projektima, od kojih se mnogi odnose na sport, a što je u konačnici i donijelo ovako ugledno priznanje Sveučilištu u Rijeci i Pravnom fakultetu.

Potporu Pravnom fakultetu u provođenju programa edukacije pružit će Hrvatski nogometni savez te HNK Rijeka.
Detaljnije informacije o programu dostupne su na web stranicama UEFA-e
Prijava na newsletter