Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda stranice slažete se s korištenjem kolačića i UVJETIMA KORIŠTENJA.
PRIJAVA
Momčad
HNK Rijeka počela s pripremama: ‘Cilj je prvo mjesto’
11.01.2016.

Nogometaši Rijeke u ponedjeljak popodne krenuli su s pripremama za drugi dio sezone. Izabranici Matjaža Keka po kišovitom i hladnom vremenu isrčali su na travnjak HNK Rijeka i odradili prvi trening koje su prisustvovali: Ivan Vargić, Andrej Prskalo, Ivan Nevistić, Stefan Ristovski, Marko Vešović, Leonard Zuta, Mateo Bertoša, Miral Samardžić, Marko Lešković, Matej Mitrović, Frane Ikić, Ivan Lucić, Filip Bradarić, Josip Brezovec, Mate Maleš, Ivan Močinić, Odise Roshi, Marin Tomasov, Asmir Kajević, Mate Bajić, Roman Bezjak, Bekim Balaj, Dario Vizinger, Gerald Diyoke, Mihael Rebernik, Roko Nakić i Jamilu Collins.

- Moj cilj je jedan. Želim trenirati i imati ekipu koja može pobijediti svakog. Ako se to zbroji onda znači da smo prvi. Ja želim takvu ekipu i namjeravam je tako pripremiti i postaviti pred nju taj cilj - rekao je Matjaž Kek, trener Rijeke.

Početak priprema najavio je i Ivan Močinić. Rijeka će jedan dio priprema, od 16. do 26. siječnja, odraditi u Dubaiju.

- Pripreme u Dubaiju velika su nagrada za nas. To nam je dodatna motivacija da se što bolje pripremimo i da bismo bili što bolji na proljeće - ustvrdio je kapetan Rijeke.

Ujedno, uoči konferencije za novinare HNK Rijeka čestitala je Mariji Miculinić, dugogodišnjoj navijačici, 100. rođendan koji je nedavno proslavila.

Više o početku priprema HNK Rijeka pogledajte u videu

HNK Rijeka – početak priprema (16)
HNK Rijeka – početak pripremaPrijava na newsletter