Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda stranice slažete se s korištenjem kolačića i UVJETIMA KORIŠTENJA.
PRIJAVA
2. Momčad : Pripremna
HNK Rijeka posjetio otok Rab
06.05.2015.

Hrvatski nogometni klub Rijeka gostovao je u utorak na otoku Rabu, posjetio osnovnu školu Ivan Rabljanin i cijelu priču zaokružio prijateljskom utakmicom koju je druga momčad Rijeke odigrala protiv tamošnjeg županijskog ligaša.

Ugodno cjelodnevno druženje koje je započelo posjetom školi i upoznavanjem s rapskim osnovcima preraslo je u nogometnu feštu na igralištu Blato, a navijačima Rijeke s Raba, od kojih su neki pratili klub i na svim europskim gostovanjima, dalo priliku da i na svom otoku vide najdraži dres.

- Druženje s djecom i popularizacija nogometa izvan granica grada Rijeke, da obuhvatimo cijelu regiju, je naš strateški cilj, tako da smo jako zadovoljni odazivom i cijelom ovom pričom - rekao je Vlado Čohar, generalni direktor HNK Rijeka koji je uz Snježanu Mišković, sproveo u djelo obećanje predsjednika Uprave HNK Rijeka Damira Miškovića o pomoći klubovima iz regije.

- Ostvarili jednu pomoć klubu u vidu donacije tri garniture dresova i 18 lopti - rekao je Čohar

- Osim svih darova koje kao klub često poklanjamo prilikom ovakvih posjeta, ovo je bila i prilika da se ispuni jedno od onih obećanja koje je naš predsjednik Uprave dao na sastanku Županijskog nogometnog saveza kojeg je on predsjednik, tako da smo ostvarili jednu pomoć klubu u vidu donacije tri garniture dresova i 18 lopti. Vjerujemo da će to pridonijeti što boljem razvoju kluba i nogometa na ovim prostorima - istaknuo je direktor HNK Rijeka.

Ugodno druženje zaključeno je obostrano lijepim željama uz nadu za neki novi susret, ovoga puta na utakmici HNK Rijeka.

HNK Rijeka posjetio Rab (16)
Posjet HNK Rijeka školi RABPrijava na newsletter