Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda stranice slažete se s korištenjem kolačića i UVJETIMA KORIŠTENJA.
PRIJAVA
Klub
HNK Rijeka posjetio dječji vrtić Vladimir Nazor
23.10.2018.

Dječja energija, puno osmijeha, pitanja i autograma, sunčano vrijeme te nadasve dobro raspoloženje ispunilo je sat vremena u Dječjem vrtiću Vladimir Nazor u Kastvu kojega su u utorak posjetili Alexander Gorgon, Adrian Liber i Stjepan Lončar, nogometaši Rijeke.

Najmlađi su jedva dočekali svoje uzore, a svoju priliku za autogram ugrabili su i osnovnoškolci koji su u tom trenutku prošli kraj vrtića.

Mališani su s riječkim nogometašima podijelili koje kućne ljubimce imaju oduševljeno prihvativši Pešekana, klupsku maskotu.

Alexander, Adrian i Stjepan podijelili su s najmlađima kada su počeli trenirati nogomet, što moraju jesti da bi se mogli profesionalno baviti nogometom, koliko puta dnevno treniraju i mnoga druge zanimljivosti iz života nogometaša.

Naravno, HNK Rijeka ni ovoga puta nije došla praznih ruku darovavši vrtiću uokvireni dres HNK Rijeka s potpisima igrača koji će zasigurno imati svoje posebno mjesto, ujedno pozvavši sve mališane na jednu od idućih domaćih utakmica.

Dječji vrtić Vladimir Nazor (25)Prijava na newsletter