Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda stranice slažete se s korištenjem kolačića i UVJETIMA KORIŠTENJA.
PRIJAVA
Klub
HNK Rijeka posjetio OŠ Nikola Tesla: Elez, Ajayi i Mišić dočekani ovacijama
27.09.2016.

Nogometaši Rijeke u utorak su posjetili Osnovnu školu Nikola Tesla u sklopu projekta HNK Rijeka prijatelj djece, partner kojega je Autotrans.   Josip Elez, Goodness Ajayi i Josip Mišić dobili su glasne ovacije oko stotinjak djece koja su jedva dočekala vidjeti uživo svoje uzore.

Uslijedila je salva pitanja, od toga kakva je atmosfera u ekipi, da li imaju tremu prije utakmice, koji im je najdraži trenutak u dresu Rijeke? Na posljednje pitanje sva trojica složno su odgovorila da je to nedavna pobjeda protiv Dinama u prvenstvu.

Pitanja su se nastavila nizati, najmlađi su htjeli znati koliko igrači pretrče na treningu, što su morali prvo naučiti kada su počeli trenirati, a Ajayija, nigerijskog nogometaša u redovima Rijeke, upitali su koje su mu riječi najteže u hrvatskom jeziku...

Ajayi je kao najteži dio izdvojio padeže, Elez je poručio najmlađima kako vjeruje da će Rijeka sve navijače učiniti sretnim, a Mišić je zaradio aplauz rečenicom kako vjeruje da će Rijeka, ako nastavi s dobrim igrama, ove sezone osvojiti naslov.

Riječki nogometaši zatim su prionuli na potpisivanje autogram kartica, ali i dresova, majici, šalova, albuma i mnogih drugih artikala s obilježjima najdražeg kluba.

Ujedno, najmlađi su imali priliku organizirano se učlaniti u HNK Rijeka i na taj način postati dio riječke sportske obitelji.

Osnovna škola Nikola Tesla bila je tako prva koju su nogometaši Rijeke posjetili u novoj sezoni, a ako je suditi prema prvom posjetu i  ove sezone učenike u riječkim školama očekuju veseli trenuci s riječkim prvotimcima.

HNK prijatelj djece – OŠ Nikola Tesla (40)Prijava na newsletter