Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda stranice slažete se s korištenjem kolačića i UVJETIMA KORIŠTENJA.
PRIJAVA
Klub
HNK Rijeka posjetio OŠ Pehlin: ‘Želimo Vam naslov prvaka’
08.11.2016.

Alexander Gorgon, Dario Čanađija i Josip Mišić u sklopu projekta "HNK Rijeka prijatelj djece" posjetili su u utorak Osnovnu školu Pehlin. Oko 250 učenika glasnim povicima "Rijeka, Rijeka" dočekalo je riječke nogometaše, a uskoro su najmlađi izveli pjesmu "Ti znaj da Rijeku volim ja".

Nakon niza pitanja upućenih igračima, najmlađi su jedva dočekali trenutak u kojem su mogli dobiti potpis svojih uzora odnosno zajedničku fotografiju.

Igrače je dočekao Perica Poklepović, profesor tjelesnog odgoja i obrazovanja, te je na tečnom njemačkom razgovarao s Alexom Gorgonom. Naime, Poklepović iza sebe ima zapaženu nogometnu karijeru, a između ostalog, igrao je i u austrijskim nižim ligama s Efremom Močinićem, ocem Ivana Močinića.

Puno je simbolike bilo u ovoj posjeti. Naime,  OŠ Pehlin ove godine slavi deset godina otkad su njezini nogometaši postali prvaci Hrvatske i to u godini kada je škola proslavila 100. godišnjicu.

Upravo zato učenici i nastavnici nogometašima Rijeke poslali su poruku: Želimo Vam da ove sezone osvojite naslov prvaka!

Ujedno, učenici su se imali priliku organizirano učlaniti u HNK Rijeka i na taj način postati dio riječke sportske obitelji.

Partner projekta "HNK Rijeka prijatelj djece" je Autotrans.

HNK Rijeka prijatelj djece – OŠ Pehlin (24)Prijava na newsletter