Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda stranice slažete se s korištenjem kolačića i UVJETIMA KORIŠTENJA.
PRIJAVA
Klub
HNK Rijeka posjetio Robija Ivanovića: Robi izdrži i čekamo te na stadionu!
26.07.2019.

U riječkom Hospiciju već nekoliko tjedana boravi naš veliki prijatelj, navijač i sportski novinar Robert Ivanović.

Robi je prošao kroz mnoge redakcije riječkih medija. Ponajviše ga pamtimo kao novinara nekadašnjeg Primorskog radija, RI-tv-a i Kanala Ri. Na Primorskom Robi je često u svoje slobodno, ne radno, vrijeme rado sjedio u studiju i sa slušateljima komentirao utakmice, pobjede i poraze svoje "Rijeke".

Iako trenutno narušenog zdravstvenog stanja Robi se razveselio ekipi HNK Rijeka predvođenoj Andrejem Prskalom i Hrvojem Smolčićem koji su mu darovali i novi dres upravo s njegovim imenom. Suza radosnica koja mu je zasjala u kutu oka bila je najveća nagrada današnjeg dana svima koji smo ga posjetili.

No, na Robija misle mnogi, od njegovih najbližih prijateljica i prijatelja, preko svih kolegica i kolega te osoba iz društvenog i javnog života koji ga znaju kao šarmantnog i galantnog novinara te jednu od najtoplijih osoba koje hodaju ovim svijetom i zbog toga su i naše nade usmjerene prema najboljem mogućem ishodu za njega.

Robi, izdrži! HNK Rijeka te voli i očekuje uskoro na stadionu!
Prijava na newsletter