Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda stranice slažete se s korištenjem kolačića i UVJETIMA KORIŠTENJA.
PRIJAVA
Klub
HNK Rijeka prešao brojku od 4000 pretplatnika za iduću sezonu
28.06.2017.

Hrvatski nogometni klub Rijeka nakon samo 11 dana prodaje kompleta ulaznica za sezonu 2017./2018. stigao je do sjajne brojke od 4000 pretplatnika.

Naslov prvaka i osvajanje Kupa Hrvatske donijelo je novi naboj i navijači su pohrlili da osiguraju svoje mjesto na tribinama iduće sezone.

U srijedu je ujedno krenula slobodna prodaja, sva mjesta koja prošlogodišnji vlasnici kompleta ulaznica nisu ponovo kupili su puštena u prodaju.

Slobodnih mjesta ima u svim sektorima osim Z3, Z5A i Z7.

S obzirom na to da sjeverna tribina neće biti u funkciji za prvo kolo prvenstva, svi pretplatnici koji su kupili pretplatu na toj tribini bit će na vrijeme obaviješteni kako ćemo ih rasporediti u ostalim sektorima stadiona.

Još jednom podsjećamo da će pravo prvootkupa jedne ulaznice za utakmicu drugog pretkola UEFA Lige prvaka imati isključivo vlasnici kompleta ulaznica za sezonu 2017./2018., koji su ujedno i članovi kluba.
Prijava na newsletter