Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda stranice slažete se s korištenjem kolačića i UVJETIMA KORIŠTENJA.
PRIJAVA
Momčad
HNK Rijeka: preuzimte svoj kod i gledajte Rijeku putem aplikacije MaxTV To Go
05.06.2020.

Dragi naši pretplatnici,

kao što smo i najavili, HNK Rijeka je u suradnji sa Hrvatskim telekomom, službenim sponzorom Prve HNL, za sve pretplatnike HNK Rijeka u sezoni 2019./2020. pokrenuo i omogućila besplatan pristup MaxTv To Go mobilnoj aplikaciji (Apple i Android) putem  vouchera  gdje možete do 31. srpnja ove godine pratiti sve prvoligaške utakmice HNK Rijeke. Iako se nažalost utakmice još uvijek održavaju bez prisutstva gledatelja i naše vjerne publike, najmanje što možemo u ovom trenutku je dati podršku i bodriti našu Rijeku do novih pobjeda  putem ove online platforme ili klasičnim TV pristupom.

Za dobivanje svog pretplatničkog vouchera tj. korisničkih podataka (korisničko ime i šifra) za MaxTv To Go mobilnu aplikaciju, sve što trebate je poslati svoje jedinstvene pretplatničke podatke sa svojeg godišnjeg kompleta ulaznica putem maila na shop@nk-rijeka.hr i to:

-    ime i prezime,
-    datum rođenja
-    pretplatnički broj sa kartice kod barkoda (počinje sa 102…….)
-    odgovor DA / NE za eksluzivnu i specijalnu ponudu Hrvatskog Telekoma osmišljenu specijalno samo za postojeće pretplatnike 1.HNL (privola u prilogu)

te će se povratno dostaviti Vaši MaxTv To Go korisnički podaci na mail.

Zatim je potrebno skinuti MAXtv To Go aplikaciju na računalo, tablet, mobitel, ili smart TV da biste gledali ponuđene sadržaje. Među njima su i ogledi domaćih nogometnih klubova u državnom prvenstvu, a sve se prikazuje u HD rezoluciji.

Za više detalja oko pristupa platformi molimo pročitajte detaljnije upute u prilogu a za sve probleme oko pristupa ili neispravnih/nevažećih pristupnih podataka na raspolaganju stojimo na vašem raspolaganju na shop@nk-rijeka.hr

#ZajednosmoRijeka
Prijava na newsletter