Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda stranice slažete se s korištenjem kolačića i UVJETIMA KORIŠTENJA.
PRIJAVA
Klub
HNK Rijeka prijatelj djece: ‘Bavite se sportom i navijate za Rijeku’
29.01.2016.

U sklopu projekta HNK Rijeka prijatelj djece, partner kojega je Autotrans, nogometaši Rijeke posjetili su Osnovnu školu Rikard Katalinić Jeretov. Oko dvjestotinjak djece glasnim povicima dočekalo je Stefana Ristovskog, Mateja Mitrovića i Matu Maleša.

Učiteljica Petra Štiglić Bratović povela je pjesmu "60. minuta", a ubrzo su joj se priključili i učenici. Nakon uvodnog pozdrava krenula su pitanja učenika. Najmlađe je zanimalo kako je to raditi s Matjažom Kekom, kolika je važno zagrijati se uoči treninga, kako je bilo na pripremama u Dubaiju, te kako su se osjećali nakon što su ispali iz Europske lige ove sezone?

Nakon što su strpljivo odgovorili na sva pitanja, nogometaši Rijeke krenuli su potpisivati majice, šalove, dresove... Za kraju su imali i poruku za učenike. Stefan Ristovski poručio im je neka ostanu dobri i neka dođu podržati Rijeku u prvoj utakmici drugog dijela sezone protiv Lokomotive. Mate Maleš rekao je najmlađima neka slušaju roditelje i neka se bave sportom, dok ih je Matej Mitrović savjetovao da puno uče i neka pronađu vremena za bavljenje sportom.

HNK Rijeka prijatelj djece – OŠ Rikard Katalinić Jeretov (35)
HNK Rijeka prijatelj djece – OŠ Rikard Katalinić JeretovPrijava na newsletter