Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda stranice slažete se s korištenjem kolačića i UVJETIMA KORIŠTENJA.
PRIJAVA
Klub
HNK Rijeka prijatelj djece: I Omišalj navija za Rijeku!
11.05.2016.

U sklopu projekta HNK Rijeka prijatelj djece, partner kojega je Autotrans, Ivan Vargić, Filip Bradarić i Gerald Diyoke posjetili su Osnovnu školu Omišalj. Oko stotinjak djece dočekalo je riječke nogometaše ispred škole, na otvorenoj sceni  sat vremena druženja prošlo je kao u trenu.

- Hvala Vam što ste došli u ovako velikom broju, rekao je Ivan Vargić pozdravivši najmlađe koji su s nestrpljenjem dočekali svoje uzore.

Vargić je ujedno odgovorio na pitanja kako mu je bilo u Rijeci i da li mu je žao što odlazi i da li je dobar sa suigračima. Vargić je u šaljivom tonu rekao da je dobar sa suigračima, ali jedino da se Bradarić na njega ljuti kada dobije gol. Bradarića su najmlađi upitali jesu li treninga Matjaža Keka naporni.

- Iskreno, lijepo vas je vidjeti ovako puno na broju. Drago mi je da smo došli i nadam se da ćete biti dobri u školi, rekao je Bradarić.

Gerald, Vargić i Bradarić zatim su prionuli na dijeljenje autograma, potpisavši sve od autogram kartica i zastavica do lopti, dresova i kopački.

- Hvala vam što ste se odazvali našem pozivu i nadam se da ste se ugodno osjećali, rekao je Žarko Žarković, ravnatelj Osnovne škole Omišalj.

HNK Rijeka prijatelj djece – OŠ Omišalj (28)
HNK Rijeka prijatelj djece – OŠ OmišaljPrijava na newsletter