Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda stranice slažete se s korištenjem kolačića i UVJETIMA KORIŠTENJA.
PRIJAVA
Klub
“HNK Rijeka prijatelj djece” ojačan “Metisovim” Eco Cornerom
01.09.2019.

Za naš newsletter uoči utakmice s "Interom" predstavljamo projekt “HNK Rijeka – prijatelj djece” koji uskoro opet kreće s početkom nove školske godine. Ove sezone 2019./20. partner projekta je tvrtka Metis d.d., ponosni sponzor našeg kluba, sa svojim Eco Cornerom.

Inače, priču o suradnji našeg nogometnog kluba i različitim aktivnostima s našim najmlađima i djecom, HNK Rijeka je pokrenuo još 2013. i to u suradnji s Upravnim odjelom za školstvo i obrazovanje PGŽ, a uz verifikaciju nadležnog ministarstva postao je jedinstveni projekt ovakve vrste u Republici Hrvatskoj.

Ovakvom vrstom "ulaganja" u najmlađe generacije potiče se stvaranje novih članova i navijača za budućnost, a osim toga, još je i važnije poticanje naših najmlađih na aktivno bavljenje i sudjelovanje u sportu i sportskim aktivnostima. Od ove sezone projekt nadograđujemo i s ekološkom komponentom o važnosti ispravnog prikupljanja, odvajanja i recikliranja otpada jer otpad nije smeće!

Brojke projekta rasle su kroz godine te ponosno možemo reći da je u njemu dosad sudjelovalo preko 6000 djece koja su posjećivala odgojno-obrazovne ustanove i nogometne utakmice, uspostavljala se direktna interakcija riječkih prvotimaca i djece, a od ove godine tome će se pridodati i važnost odvajanja otpada od najmlađe dobi. U uspjeh novog partnerstva s "Metisom" uopće ne sumnjamo budući da je svakim danom sve više jasna potreba za jačanjem svijesti o ekološkoj održivosti od najmlađe dobi.
Prijava na newsletter