Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda stranice slažete se s korištenjem kolačića i UVJETIMA KORIŠTENJA.
PRIJAVA
Klub
HNK Rijeka prijatelj djece: Riječki nogometaši posjetili OŠ Gornja Vežica
17.03.2016.

U sklopu projekta HNK Rijeka prijatelj djece, partner kojega je Autotrans, nogometaši Rijeke posjetili su Osnovnu školu Gornja Vežica. Marko Lešković, Asmir Kajević i Marko Vešović dočekani su gromoglasnim ovacijama više od 200 učenika koji su jedva dočekali vidjeti svoje uzore.

Kao po uhodanom scenariju nogometaši su morali odgovarati na niz zanimljivih pitanja, od toga kako treniraju dribling, što jedu nakon treninga, razlika u igranju na Kantridi i Rujevici, s koliko su godina počeli igrati nogomet... Riječki nogometaši strpljivo su odgovarali na pitanja savjetovavši najmlađe neka se bave sportom koji donosi jako puno pozitivnih stvari. Nekolicina učenika pjevala je riječke navijačke pjesme dajući štih veseloj atmosferi, a nekolicina njih pohvalila se da redovito dolaze na utakmice Rijeke.

Vrlo brzo planule su i autogram kartice koje su nogometaši potpisivali, a mnogi su autogram poželjeli na šalu ili dresu, te naravno selfie za uspomenu. HNK Rijeka za uspomenu na posjet darovao je školi uokvireni dres s potpisima igrača. Na kraju ugodnog druženja djeca su dobila prigodne darove kao uspomenu na lijepo druženje.

HNK Rijeka prijatelj djece: OŠ Gornja Vežica (34)
HNK Rijeka prijatelj djece – OŠ VežicaPrijava na newsletter