Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda stranice slažete se s korištenjem kolačića i UVJETIMA KORIŠTENJA.
PRIJAVA
Klub
HNK Rijeka prijatelj djece: Učenici OŠ Eugen Kumičić posjetili kamp
27.10.2016.

Hrvatski nogometni klub Rijeka u srijedu je ugostio Osnovnu školu Eugen Kumičić u sklopu projekta HNK Rijeka prijatelj djece.

Učenici petog, šestog, sedmog i osmog razreda dobili su priliku provesti sat vremena u ugodnom druženju i pritom razgledati dijelove stadiona koji su uglavnom zatvoreni za širu javnost.

Nakon uvodnog upoznavanja u press centru i slikanja s Pešekanom, školarci su se uputili u razgledavanje. Najprije su zavirili u svlačionice, a zatim su se kroz tunel i preko Z5 tribine zaputili se u restoran.

Školarci je najviše zanimalo ako je na stadionu netko od njihovih uzora. S obzirom da nitko od nogometaša nije bio na stadionu, učenici su se našalili da imaju svog Ivana Martića, imenjaka desnog beka HNK Rijeka.

Da njihovih uzora nema, ubrzo su zaboravili. Kada su ugledali travnjak uzbuđeno su potrčali isprobati udobnost i provjeriti kakav je pogled sa "klupe" te ponekom slikom ovjekovječiti taj trenutak.

Partner projekta riječkog prvoligaša je Autotrans.

HNK Rijeka prijatelj djece: Učenici OŠ Eugen Kumičić posjetili kamp (16)
HNK Rijeka prijatelj djece – posjet kampu OŠ Eugen KumičićPrijava na newsletter