Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda stranice slažete se s korištenjem kolačića i UVJETIMA KORIŠTENJA.
PRIJAVA
1. Momčad : Hrvatski telekom 1. liga : 1. kolo
HNK Rijeka: priopćenje nakon Slaven Belupa
16.07.2017.

Hrvatski nogometni klub Rijeka objavio je priopćenje povodom događaja na istočnoj tribini nakon utakmice Rijeka - Slaven Belupo.

Hrvatski nogometni klub Rijeka ne podržava nikakav oblik nasilja niti protuzakonitog ponašanja i poduzet će sve kako bi se naši navijači osjećali sigurno prilikom posjete našeg stadiona kao što je to i bio slučaj u protekloj sezoni.

Vezano za pojedinosti o događaju na subotnjoj utakmici molimo Vas da se obratite Policijskoj upravi Primorsko-goranskoj koja sukladno članku 8. stavak 2. Zakona o sprječavanju nereda na športskim natjecanjima ujedno i rukovodi cjelokupnim osiguranjem redarske službe i policije te se očekuje da će izdati službeno priopćenje.

S obzirom da su kamere video nadzora koje pokrivaju tribine stadiona pod ingerencijom isključivo MUP-a odnosno djelatnici kluba nemaju ovlasti za uvid u snimljeni materijal nismo u mogućnosti komentirati navedeni događaj već je od strane kluba zatraženo službeno izvješće policije.

Od strane Hitne pomoći potvrđeno je da na samom stadionu nije bilo intervencije odnosno nitko od navedenih sudionika događaja (posjetitelja, redara i policije) nije zatražio liječniku pomoć.

U nadolazećem tjednu bit će održan sastanak predstavnika navijačke skupine, zaštitarske tvrtke, policije i predstavnika kluba na kojem će glavna tema biti navedeni događaj s ciljem da se u budućnosti izbjegnu prizori sa subotnje utakmice i ponovo u centar pažnje vrate uspjesi Rijeke na travnjaku.
Prijava na newsletter