Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda stranice slažete se s korištenjem kolačića i UVJETIMA KORIŠTENJA.
PRIJAVA
1. Momčad : UCL
HNK Rijeka: priopćenje za navijače uoči Olympiacosa
22.08.2017.

S obzirom da je stadion rasprodan za uzvratnu utakmicu play-offa Lige prvaka između HNK „Rijeka“ i FC „Olympiacos“ obavještavamo sve naše navijače o sljedećem:

Ulazi na stadion se otvaraju sat i pol prije početka utakmice odnosno u 19:15 sati, pa molimo sve naše navijače da što ranije krenu prema stadionu kako bi se izbjegle gužve na ulazima.   Kao i na prvoj utakmici u Grčkoj, niti u uzvratu neće biti dozvoljena prodaja ulaznica za gostujuće navijače već je cjelokupan kapacitet stadiona namijenjen  navijačima Rijeke. Kao i uvijek do sada kada su u pitanju međunarodne utakmice u sustavu UEFA-e na stadionu neće biti točenja alkoholnih pića.

Osim vrhunskog nogometnog spektakla na travnjaku, međunarodna natjecanja u sklopu UEFA-e u slučaju nepoštivanja sigurnosnih odredbi iz pravilnika donose i vrlo rigorozne sankcije. Potrebno je navesti podatak kako je naš klub samo u ovoj sezoni tijekom sedam odigranih međunarodnih utakmica zbog paljenja pirotehničkih sredstava i neprohodnosti stepenica i prolaza kažnjen novčanim kaznama u ukupnom iznosu od 345.000 kuna odnosno 46.000 eura (još se čeka kazna za paljenje pirotehnike u Walesu).

Zbog prethodno navedenog u više navrata smo upozoreni od strane UEFA-e te je za ovu utakmicu određen i poseban nadzor prilikom provođenja i poštivanja sigurnosnih mjera.

Obavještavamo sve naše navijače da ubuduće tijekom odigravanja utakmica zbog novonastalih okolnosti vezanih uz puštanje u promet dijela prometnice D427 neće biti na snazi privremena prometna regulacija. Na temelju prethodno navedenog molimo sve naše navijače da ne parkiraju vozila na kolniku kako bi se izbjegle sankcije od strane policije.

Podsjećamo da je od strane zakupca tvrtke Promocija d.o.o. preko puta ulaza na sjevernu tribinu otvoren besplatni parkirališni prostor kapaciteta 500-tinjak vozila. Također apeliramo na sve naše navijače da prilikom dolaska na utakmicu koriste javni gradski prijevoz.

Posebno molimo sve naše navijače da se tijekom utakmice pridržavaju uputa redara odnosno da se ne zadržavaju na stepenicama i prolazima. Također Vas molimo da se suzdržite od uporabe pirotehničkih sredstava, od svih oblika govora mržnje (na temelju rasne – tzv. „hukanja“, nacionalne, vjerske, regionalne i druge osnove) i bacanja bilo kakvih predmeta (čaša) u natjecateljski prostor kako bi se izbjegle vrlo rigorozne sankcije (novčane kazne i/ili zatvaranje tribine ili cijelog stadiona) za naš klub, a ujedno i za sve naše navijače.

Vjerujemo da će navijači i ovaj put stvoriti vrhunsku atmosferu u ovoj povijesnoj utakmici i da će biti snaga Rijeke u ovom zajedničkom povijesnom koraku koji će nas odvesti u Ligu prvaka.
Prijava na newsletter