Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda stranice slažete se s korištenjem kolačića i UVJETIMA KORIŠTENJA.
PRIJAVA
Klub
HNK Rijeka u novu sezonu na pogon Mercedesa u klupskim bojama
20.06.2016.

Hrvatski nogometni klub Rijeka i Emil Frey Auto Centar, ovlašteni trgovac Mercedes Benz i Smart vozila u Hrvatskoj, početkom godine u Dubaiju sklopili su ugovor o poslovnoj suradnji kojom Mercedes Benz i Smart postaju službeno vozilo riječkog prvoligaša. Riječ je o suradnji u kojoj će HNK Rijeka iduće dvije godine u svojem voznom parku koristiti šest Mercedesovih vozila. U ponedjeljak u novom salonu Emil Frey Auto centra u Rijeci izvršena je primopredaja šest prepoznatljivih vozila (u bojama HNK Rijeka), a radi se o dva vozila Mercedes-Benz C klase, po jedno vozilo Mercedes-Benz GLA i A klase te dva vozila Smart Fortwo.

Preuzimanju novih automobila prisustvovali su igrači Ivan Močinić, Mario Gavranović, Marko Vešović,  trener Matjaž Kek, dopredsjednik Dean Šćulac i generalni direktor Vlado Čohar.

Početak ugovora poklapa se i s otvorenjem salona Emil Frey Auto Centra u Rijeci na adresi Dr. Zdravka Kučića 38B, koji je započeo s radom 1. veljače 2016. Mercedes se kroz novi izložbeno prodajni salon Emil Frey Auto Centra tako na velika vrata vratio u Primorsko-goransku županiju koja je tradicionalno vezana uz trokraku zvijezdu.

Upravo zato bila je prirodna suradnja HNK Rijeka i Emil Frey Auto Centar koji imaju slične ambicije, biti najbolji u svojem okruženju i pružiti svojim gledateljima, odnosno klijentima maksimalno zadovoljstvo.

Ujedno, Emil Frey poziva sve zainteresirane u novu poslovnicu na Vežici u subotu 25. lipnja 2016. na dan otvorenih vrata od 9 do 18 sati gdje će svi imati priliku testirati najnoviju generaciju E klase i ostale Mercedes-Benz modele iz ponude.

Emil Frey – HNK Rijeka (10)
HNK Rijeka i Emil Frey Auto Centar – primopredaja Mercedes i Smart vozilaPrijava na newsletter