Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda stranice slažete se s korištenjem kolačića i UVJETIMA KORIŠTENJA.
PRIJAVA
Klub
Hrvatska reprezentacija u Rijeci: sat vremena uživanja na Rujevici
03.06.2016.

Hrvatska nogometna reprezentacija u petak je u popodnevnim satima na stadionu HNK Rijeka odradila trening kojem je prisustvovalo oko 1.500 gledatelja, većinom djece koja su željno iščekivala vidjeti na djelu svoje nogometne uzore.  Riječka publika toplim pljeskom pozdravila je najbolje hrvatske igrače kada su istrčali na travnjak. Publika je pljeskom nagradila svaki dobar potez odnosno pogodak na treningu.

Ipak, svi su nestrpljivo čekali trenutak kada su se mogli spustiti na travnjak i dobiti na uspomenu zajedničku fotografiju odnosno vrijedan autogram. Svatko je imao svoju želju i nekog svojeg uzora s kojim je htio fotografiju za uspomenu jer reprezentacija ipak nije svaki dan u gradu.

Posebno topao doček imali su Ivan Vargić i Andrej Kramarić, nogometaši koji su ostavili dubok trag u Rijeci i uvijek su rado viđeni u našem gradu.

Hrvatska reprezentacija – otvoreni trening u Rijeci (31)Prijava na newsletter