Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda stranice slažete se s korištenjem kolačića i UVJETIMA KORIŠTENJA.
PRIJAVA
1. Momčad : Hrvatski telekom 1. liga : 18. kolo
Hvala navijačima na podršci u Maksimiru: ‘Kada je bilo najteže čuli smo huk s tribina’
05.12.2016.

Unatoč svemu, nogometaši Rijeke iz Maksimira odnijela vrijedan bod i zadržala šest bodova prednosti. Veliki obol osvajanju vrijednog boda dalo je tri tisuće riječkih navijača koji su cijelu utakmicu davali vjetar u leđa riječkim nogometašima, u trenucima kada je to bilo najpotrebnije.

Bijeli vlak, navijači koji su doputovali u osobnom aranžmanu, ali i oni koji su strijepili pred televizijskim ekranima kao jedno srce kucali su za Rijeku koja je još jednom pokazala da ove sezone plovi prema onome o čemu sanjaju svi navijači.

- Veliko hvala navijačima na podršci u Maksimiru. U trenucima kada je bilo najteže čuli smo njihov huk s tribina koji nas je, unatoč svemu što se dogodilo, odveo do vrijednog boda, rekao je Mate Maleš, kapetan HNK Rijeka.

- Hvala im na tome, a mi im možemo obećati da ćemo u svakoj  utakmici davati maksimum dok god nosimo dres Rijeke, zaključio je Mate Maleš.

Dinamo – Rijeka (navijači) (29)Prijava na newsletter