Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda stranice slažete se s korištenjem kolačića i UVJETIMA KORIŠTENJA.
PRIJAVA
Škola
I Škola nogometa aktivno prolazi kroz dane izolacije
04.04.2020.

HNK Rijeka i za vrijeme karantene aktivno provodi komunikaciju sa svim svojim prvotimcima, ali i mlađim kategorijama Omladinskog pogona HNK Rijeka.

Tako su sve uzrasne skupine obuhvaćene planom svakodnevnih treninga prilagođenih kućnom okruženju, ali i redovitom komunikacijom s trenerima koji se zajedno s dečkima trude ojačati povezanost u trenucima iznenadne izolacije koja je sve zatekla preko noći. Koliko je važno jačati zajedništvo u ovim trenucima znaju i sami polaznici Škole nogometa.

U razgovoru s mnogim kadetima i juniorima doznali smo da im svima razdvojenost teško pada, ali i da upravo zbog nje imaju jaču motivaciju držati se plana treninga te izdržati svaki dan do onog dana povratka u kamp na Rujevici. Svi redom, suosjećaju s ljudima koje je pogodila ova nevolja i nadaju se što manjem broju oboljelih, a što većem stupnju odgovornosti u kojoj smo pozvani paziti jedni na druge.

Radi se o dečkima koji predstavljaju novu snagu koja se budi, koji „Rijeku“ vole cijelim navijačkim srcem, ali i ukupnim trudom kojeg pokazuju svojim trenerima kao zalog za budućnost i igru u njima svetom bijelom dresu. Svi se oni pridržavaju mjera opreza te na isto pozivaju sve sugrađane i navijače kako bi se što prije i u što većem broju – svi – i navijači, i igrači vratili pod reflektore rujevičkog stadiona.

Voditelj Škole nogometa HNK Rijeka, Edo Flego, također je zadovoljan stanjem u svim uzrasnim skupinama o kojem kaže:

- I treneri, i Uprava Kluba svjesni su da je Škola nogometa ispratila mnoge njene pojedince do kadeta i juniora ne samo aktivnim zalaganjem oko održavanja treninga, oko pristupa igri i lopti, već i oko jačanja njihovog međusobnog zajedništva koje će im u budućnosti itekako dobro doći. Kao što sam nekoliko puta rekao dečkima, tako mogu ponoviti i sada: HNK Rijeka i njeni treneri stoje uz svu djecu i igrače Škole nogometa te svi skupa vjerujemo da će i novonastala situacija nakon početnog šoka i novih uvjeta rada na kraju rezultirati još većim angažmanom i još boljim rezultatima svakog pojedinca koji je dio tog sustava.
Prijava na newsletter