Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda stranice slažete se s korištenjem kolačića i UVJETIMA KORIŠTENJA.
PRIJAVA
1. Momčad : Hrvatski telekom 1. liga
I utakmica i pomoć Slavoniji
19.05.2014.

HNK Rijeka organizira prikupljanje pomoći za stanovnike koji žive na područjima pogođenima poplavama u Republici Hrvatskoj. 

Uoči humanitarne utakmice HNK Rijeka i Rijeka All star,koja se igra na stadionu Kantrida od 18 i 30 sati,prikupljati će se potrebite materijalne potrepštine koji mogu pomoći stradalima. 

Uoči humanitarne utakmice HNK Rijeka i Rijeka All star,koja se igra na stadionu Kantrida od 18 i 30 sati,prikupljati će se potrebite materijalne potrepštine koji mogu pomoći stradalima u Slavoniji...

Na ulazima 4 i 5 ispod centralne tribine oformiti će štand na kojem će se prikupljati odjeća,obuća,voda,hrana,lijekovi i higijenske potrepštine. Donacije će biti moguće prikupljati i u financijskom obliku putem organiziranih uplatnica,te se mole posjetitelji današnje utakmice da na bilo koji način pomognu ljudima iz poplavljenih područja Slavonije. 

HNK Rijeka je također u procesu prikupljanja sredstava koja će biti pridružena sredstvima sakupljenih od strane građana.  

Podsjećamo da i sama utakmica,kao središnji dio  “Dana riječkog nogometa i humanosti”,ima humanitarnu notu. Sve pod motom 'Vratimo prstima radost čitanja' a s ciljem prikupljanja sredstava za obnovu učionice i knjižnice slijepe i slabovidne djece u sklopu Osnovne škole Pećine. 

Cijena ulaznica za utakmicu iznosi 30 kn a zapadna blagajna otvorena je od 14 sati. 

Program na Kantridi počinje u 16 sati utakmicama Morčića,od 16.55 sati slijedi tradicionalni trokut turnir riječkih novinara,olimpijaca i Armade,a središnja utakmica između Rijeke i Rijeke All Starsa na programu je od 18 sati i 30 minuta. Uslijedit će i zabavni program u kojem će nastupiti pobjednici natjecanja demo bendova Hrvatskog radija grupa 'Krešo i kisele kiše'.
Prijava na newsletter