Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda stranice slažete se s korištenjem kolačića i UVJETIMA KORIŠTENJA.
PRIJAVA
1. Momčad : Hrvatski telekom 1. liga : 11. kolo
Igor Bišćan: Igrali smo dobar nogomet, a nakon isključenja pokazali karakter
19.10.2018.

Igor Bišćan na klupi Rijeke krenuo je pobjedom protiv Intera 2:1 na uvijek neugodnom gostovanju u Zaprešiću. Utakmica je imala dva dijela, prije i nakon isključenja Stjepana Lončara u 36. minuti kada je Rijeka morala promijeniti način igre, a Inter je neuspješno pokušavao kroz posjed lopte doći do izjednačenja.

- Krenuli smo jako dobro, postigli gol i imali smo nekoliko sjajnih situacija koje smo lijepo izradili, rekao je Igor Bišćan nakon premijerne pobjede na klupi Rijeke.

- I onda je došao crveni karton koji je promijenio smjer utakmice. Nakon toga smo morali biti pametni, postaviti kako je situacija zahtijevala. Dobro smo kontrolirali sve njihove pokušaje, sve u svemu do isključenja smo pokazali kvalitetan nogomet, a nakon toga karakter, ustvrdio je Bišćan.

Rijeka je na kraju morala strepiti do posljednjih trenutaka.

- Znali smo da ćemo biti pod pritiskom, igrači su ispoštovali su sve dogovoreno. Šteta što smo dobili gol, moramo biti zadovoljni, ovo je prva utakmica i sada ćemo dobiti vremena za rad i da se još bolje upoznamo i pripremimo, rekao je Igor Bišćan.

Igor Bišćan nakon Intera – 11. koloPrijava na newsletter