Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda stranice slažete se s korištenjem kolačića i UVJETIMA KORIŠTENJA.
PRIJAVA
Klub : 1. Momčad
Igrači Rijeke obišli gradilište trening kampa
17.06.2015.

Trening nogometaša Rijeke u srijedu imao je neobičnu uvertiru. Prije zagrijavanja i odrađivanja vježbi pod budnim okom Matjaža Keka, kompletna momčad u društvu predsjednika Damira Miškovića i dopredsjednika Deana Šćulca obišla je gradilište budućeg trening kampa i zamjenskog stadiona.

Predsjednik kluba poveo je momčad kroz srce buduće zapadne tribine, pokazao gdje će biti svlačionice, klupski uredi i ostali potrebni sadržaji a potom poveo momčad na tribine odakle puca prekrasan pogled prema terenu, ali i ostatku kompleksa budućeg trening kampa te gradu Rijeci.

Uoči obilaska trening kampa, radnicima koji rade na gradilištu podijeljene su majice “Zajedno smo Rijeka” koje su obukli za ovu prigodu, a dolazak igrača iskoristili za druženje, razgovor i poneku zajedničku fotografiju.

- Uzbuđeni smo i sretni zbog svega ovoga. Ovo je jedan ogroman korak za Rijeku, cijeli grad ali i hrvatski nogomet jer se upravo ovakvim stvarima ide najviše naprijed. Sve napreduje velikom brzinom i sretni smo što ćemo uskoro moći zaigrati na ovom prekrasnom stadionu – istaknuo je Vedran Jugović.

Igrači Rijeke obišli gradilište trening kampa (12)
Igrači Rijeke obišli gradilište trening kampaPrijava na newsletter