Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda stranice slažete se s korištenjem kolačića i UVJETIMA KORIŠTENJA.
PRIJAVA
Klub : 1. Momčad
Igrači testirali novu web stranicu
07.07.2015.

Prije popodnevnog treninga na Kantridi, igrači prve momčadi sa zanimanjem su pogledali kako izgleda nova web stranica HNK Rijeka.
Stranica je pokrenuta prilikom predstavljanja dresova i momčadi na primorskoj fešti u Lovranu u ponedjeljak a većina igrača već je navečer pogladala kako izgleda novi 'prozor u svijet' HNK Rijeka.
Danas su svoje profile na stranici pogledali Anas Sharbini, Bekim Balaj, Marin Tomasov, Ivan Vargić i Matej Mitrović.
Bili su oduševljeni viđenim...
- Odlično, sve je na svome mjestu. Mislim da Rijeka itekako zaslužuje imati ovakvu stranicu – rekao je Sharbini.
- Mi smo i prije stalno pratili i čitali vijesti, a sad će nam to biti još lakše, pogotovo na mobitelima jer smo ionako često na putu...- kaže nam Matej Mitrović.

Mislim da Rijeka itekako zaslužuje imati ovakvu stranicu – rekao je Anas Sharbini

Bekim Balaj je također zadovoljan.
- Prošao sam dosta klubova, ali mogu reći da je ovo sada stvarno jedna od boljih stranica koje sam vidio...- kaže Balaj uz opasku:
- Samo mi ispravite masu, malo sam ojačao na pripremama, ha, ha,...
Posebno ih je zanimalo hoće li se uz njihove profile pojavljivati i statistika nastupa i postignutih golova, što smo im mogli i potvrditi. Uskoro slijedi i prva utakmica i prve promjene u spomenutim varijablama...

Igrači “surfali” na novim web stranicama kluba (13)
Prijava na newsletter