Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda stranice slažete se s korištenjem kolačića i UVJETIMA KORIŠTENJA.
PRIJAVA
1. Momčad : Hrvatski telekom 1. liga : 29. kolo
Istra 1961 – Rijeka: priopćenje za navijače
21.04.2017.

Zbog velikog interesa i odlaska navijača HNK Rijeka na utakmicu 29. kola Prve MAXtv lige između NK Istra 1961 i HNK Rijeka obavještavamo sve naše navijače o sljedećem:

Za utakmicu smo dobili na raspolaganje maksimalan kapacitet gostujuće južne tribine od 1.500 ulaznica. U svega nekoliko sati sve ulaznice su rasprodane te samim time ulaznice za gostujuću, južnu tribinu neće biti moguće kupiti na dan utakmice u Puli. Gostujuća tribina jug namijenjena za navijače HNK Rijeka se otvara u 17:00 sati.

S obzirom na ogroman interes navijača Rijeke, koji premašuje kapacitet gostujuće tribine, preporučuje se onim navijačima koji dolaze na utakmicu, a nisu kupili ulaznicu za gostujuću navijačku tribinu, da kupe ulaznice za sektor H istočne tribine (sektor pored južne tribine). Sve informacije o rasporedu sektora i cijenama ulaznica možete pronaći ovdje

Osim odlaska oko 250 navijača brodovima u organizaciji kluba navijača Armada očekuje se odlazak cestovnim putem većeg broja (oko 2000) navijača na utakmicu s osobnim i kombi vozilima te autobusima.

Iz policije smo obaviješteni da će glavni prihvatni punkt za navijače HNK Rijeka koji putuju vozilima biti naplatne kućice na izlazu s Istarskog ipsilona kod Pule od kuda će se navijači pod policijskom pratnjom prepratiti do parkirališta za gostujuće navijače na stadionu Aldo Drosina.

Preporučeno vrijeme dolaska navijača na naplatne kućice je do najkasnije 17:30 sati da bi se izbjeglo kašnjenje na početak utakmice.

Pozivamo sve naše navijače na fer i korektno navijanje te podsjećamo na zakonske odredbe iz članka 4. Zakona o sprječavanju nereda na športskim natjecanjima prije, za vrijeme i nakon utakmice, a koja se odnose na prekomjernu alkoholiziranost (preko 0,5 g/kg), zabranu posjedovanja i uporabe pirotehničkih sredstava, svih oblika diskriminacijskog ponašanja, bacanja predmeta i neovlašteni ulazak u natjecateljski prostor i dr.

Posebno molimo sve naše navijače da se suzdrže od svih oblika govora mržnje (na temelju rasne – tzv. hukanja, nacionalne, vjerske, regionalne i druge osnove) i bacanja bilo kakvih predmeta u natjecateljski prostor da bi se izbjegle rigorozne sankcije (novčane kazne i zatvaranje tribine) za naš klub, a ujedno i za sve naše navijače.

Krenimo zajedno kopnom i morem na gostovanje u Pulu i pružimo još jednom veličanstvenu podršku našoj Rijeci u osvajanju nova tri boda.
Prijava na newsletter