Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda stranice slažete se s korištenjem kolačića i UVJETIMA KORIŠTENJA.
PRIJAVA
1. Momčad
Ivan Nevistić: Ova reprezentacija mora vjerovati u veliki rezultat
11.07.2016.

Ivan Nevistić, vratar Rijeke, bit će dio reprezentacije Hrvatske što će nastupiti na Europskom prvenstvu do 19 godina. Hrvatska će prvi ogled odigrati u utorak od 12 sati protiv Nizozemske, a Nevistić je jedini igrač Rijeke koji će biti dio ovog natjecanja nakon što Tomislav Turčin nije našao svoje mjesto na konačnom popisu.

- Velika je i stvar i još veći motiv biti među 18 igrača koji su otputovali na Europsko prvenstvo na kojem ćemo odmjeriti snage s jakim protivnicima. To nas ne zabrinjava, vjerujemo u sebe, svoju kvalitetu i talent i ne sumnjamo u pozitivan ishod. S ovim igračima i njihovim talentom i kvalitetom ne bismo se trebali nikad stavljati u podređeni polozaj, već naprotiv, očekivati i vjerovati u veliki rezultat, rekao je Ivan Nevistić uoči početka Europskog prvenstva.

- Momčadski duh i atmosfera su obećavajući i to daje jednu drugu dimenziju gdje pojedinci mogu dati i više od svojih mogućnosti. U tom slučaju rezultat ne bi smio izostati. Prije svega predstavljanje reprezentacije na velikom natjecanju je obaveza i čast, rekao je Nevistić.

- To nam ne daje pravo da podbacimo, kako rezultatski tako i prezentacijski, ali nam ne predstavlja teret. Simbioza stručnog stozera i igrača bi se trebala reflektirati na teren i onda će i lijepe stvari uslijediti, zaključio je Ivan Nevistić.
Prijava na newsletter