Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda stranice slažete se s korištenjem kolačića i UVJETIMA KORIŠTENJA.
PRIJAVA
1. Momčad
Ivan Vargić: Nadam se da ću se jednog dana vratiti u Rijeku
13.05.2016.

Ivan Vargić, vratar Rijeke, u petak je odradio posljednju konferenciju za novinare u dresu riječkog prvoligaša, a nakon toga radna zajednica HNK Rijeka malim znakom pažnje oprostila se od Ivana Vargića,  čovjeka vedrog duha, pozitivne energije i zaraznog osmijeha.

- Hvala svima, od čistačica koje su se brinule da svlačionice budu čiste, preko fizioterapeuta, ekonoma, trenera, suigrača bez kojih se ne bi dogodio ovaj transfer. Hvala ljudima iz kluba koji su uvijek bili uz nas u dobrim i lošim situacijama. Nadam se da ću se jednog dana vratiti ovdje, ustvrdio je Ivan Vargić na konferenciji za novinare.

Vargić neće biti u sastavu za posljednju utakmicu protiv Istre 1961. Matjaž Kek, trener Rijeke, najavio je da su u konkurenciji Andrej Prskalo i Ivan Nevistić.

- Nametnuo sam se na treninzima kao lijevi bočni, rekao je Vargić kroz smijeh na što se nadovezao Kek.

- Da budemo pošteni do kraja, nisi se nametnuo, uzvratio je Kek kroz smijeh.

Ivane, HNK Rijeka zahvaljuje ti na svemu što si napravio za klub u proteklih nekoliko godina i želi ti puno uspjeha u nastavku karijere u Laziju.

 
Prijava na newsletter