Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda stranice slažete se s korištenjem kolačića i UVJETIMA KORIŠTENJA.
PRIJAVA
Klub
JAX nagrađuje vjerne navijače na “Danima otvorenih vrata”
20.04.2018.

I djelatnici JAX-a u subotu će gorljivo navijati za riječke nogometaše. Kao višegodišnji podupiratelj i prijatelj HNK Rijeka, Jadran – Impex d.o.o. vjerno prati sve utakmice kluba kojeg voli javno, i u pobjedi, i u porazu. Jer, HNK Rijeka je teško prestati voljeti kada se jednom dogodi taj čarobni „klik“. Zato nam je zadovoljstvo da nakon subotnje utakmice sve članove HNK Rijeka možemo pozvati i na promotivno – prodajnu manifestaciju "DANI OTVORENIH VRATA" što će se održavati od 23. do 28. travnja 2018. od 8 do 20 sati u JAX prodajnom centru na Kukuljanovu.

Ponuda građevnih materijala, keramike, sanitarija, bazena, vrata i podnih obloga te alata u prodajnom centru Kukuljanovo tijekom DANA OTVORENIH VRATA bit će dodatno obogaćena obiljem akcija i popusta, prigodnim darovima za kupce i VELIKOM NAGRADNOM IGROM.

U nagradnoj igri „Svaki dan poklon jedan!“ mogu sudjelovati kupci koji ostvare minimalnu kupnju u iznosu od 100 kuna, a smiješe im se vrijedne dnevne nagrade: u ponedjeljak - wellness vikend za dvoje, u utorak – motorna kosilica s 4-taktnim benzinskim Briggs&Stratton motorom, u srijedu - tablet računalo ACER One 10’’, u četvrtak plinski roštilj s priborom i u petak LED televizor Philips 4K Smart, 50’’.

Svi kuponi koji se ne izvuku u dnevnim izvlačenjima ulaze u finalno izvlačenje glavne nagrade u subotu. Najsretniji kupac postat će vlasnik montažnog bazena i dva će dana dobiti na korištenje novu Mercedes X-klasu. Nagrada uključuje: montažni bazen AZURO 400 DL Mountfield, 360x360x107 cm s limenom konstrukcijom, skimerom, mlaznicom, filterom, pumpom i montažom te dodatnom opremom: stepenicama, pokrivačem, setom za čišćenje i setom za tretiranje vode; 2 dana korištenja vozila Mercedes-Benz X 250 d Progresive u suradnji s tvrtkom Emil Frey. Detalje o nagradnoj igri potražite na: www.jax.hr.

Posjetitelji centra u sklopu edukativnih predavanja i demonstracija imat će priliku upoznati se s novostima vezanim uz građevne materijale, gradnju i uređenje interijera. Stručne prezentacije i pokazne ugradnje vodit će educirani predavači vrhunskih proizvođača građevnog materijala. Vjerujemo da ćete iskoristiti ovu prigodu da posjetite Dane otvorenih vrata u JAX-u, informirate se o novitetima na tržištu te da nabavite sve ono što vam je potrebno za gradnju i opremanje doma.

Vesele nas sva buduća zajednička navijanja, ali i druženje na JAX Danima otvorenih vrata!
Prijava na newsletter