Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda stranice slažete se s korištenjem kolačića i UVJETIMA KORIŠTENJA.
PRIJAVA
Škola
Juniori odradili prvi trening u novom kampu: ‘Ovo nema nitko u Hrvatskoj’
22.09.2015.

Škola nogometa HNK Rijeka dočekala je napokon taj trenutak. Ostat će zapisano da su jedne prohladne večeri juniori Rijeke odradili prvi trening na travnjaku ispod istočne tribine u kampu HNK Rijeka! Trening kao trening protekao je kao i mnogi prije toga, ali sama činjenica da je Škola nogometa dočekala svoj dom i nove uvjete nakon toliko godina bili su razlog za zadovoljstvo.

- Svi smo zadovoljni i sretni, imamo odlične uvjete za rad. Pritisak je nešto bez čega ne možeš napredovati, kod mene je pozitivan pritisak uvijek dobar. Ovo je divna stvar, nešto što nema nitko u Hrvatskoj. Drago mi je da smo mi to prvi napravili - rekao je Dario Dabac, trener juniora Rijeke.

- Vjerujem da će treneri prepoznati uvjete i s dodatnim elanom krenuti u ono što se od nas očekuje, a to je da stvaramo igrače za prvu momčad. To je obaveza kada vidimo što su ljudi koji vode klub uspjeli napraviti - ustvrdio je Predrag Stilinović, voditelj Škole nogometa HNK Rijeka.

Pogledajte video s prvog treninga i izjave Darija Dabca, Matea Klenovšeka i Predraga Stilinovića...

Prvi trening juniora u novom kampu (11)
Prvi trening juniora u kampu HNK RijekaPrijava na newsletter