Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda stranice slažete se s korištenjem kolačića i UVJETIMA KORIŠTENJA.
PRIJAVA
Škola : Turniri
Kadeti Rijeke na Nereo Roccu: ‘Vjerujemo u svoju kvalitetu’
14.09.2016.

Kadeti Rijeke u srijedu će otvoriti nastup na jakom međunarodnom turniru "Nereo Rocco" što će se održati od 14. do 19. rujna.  Na turniru će nastupiti 16 momčadi koje će biti podijeljene u četiri  skupine, a Riječani su u skupini A zajedno s Juventusom, Udineseom i Ryukei Kashiwa.

U prvoj utakmici susrest će se s japanskim Ryukei Kashiwa što je na rasporedu u srijedu u 17.30 sati.   Visokim pobjedama u prvenstvu kadeti su potvrdili sjajnu formu, a ono što dodatno raduje je visoka realizacija. Nakon prvih pet kola Matej Vuk je devet puta tresao suparničke mreže.

- Sezona je super krenula i to je dokaz da se naporan rad isplati. Na turniru ćemo imati priliku odmjeriti snage sa odličnim momčadima za koje možemo reći da imaju status favorita. Vjerujemo u svoju kvalitetu i idemo dati sve od sebe. Svjesni smo težine zadatka, ali naravno da se potajno nadamo pobijedi i ne mislimo se predati. Bitno je da damo sve od sebe, da još jednom potvrdimo kvalitetu i uz malo sreće nadajmo se dobrim rezutatima, rekao je Matej Vuk.

Osim igračima ovo će biti i test za njihovog trenera Edu Flega.

- Ponosni smo što smo dio turnira koji ima renome i koji je jedan od najjačih u europi u tom uzrastu. Pozvani smo u zadnji čas sa posebnom pozivnicom tzv. ''wild card'' i na tome smo zahvalni domaćinu. U grupi smo s velikanima poput Juventusa i Udinesea koji odskaču od nas proračunom i prilagođenim uvjetima i raduje nas što ćemo imati priliku vidjeti koliko se to odražava na terenu. To nam je nagrada za naš trud i rad i sigurno je da se nećemo predati unaprijed. Dati ćemo i više nego sve od sebe te se pokazati u najboljem svijetlu, zaključio je Edo Flego.
Prijava na newsletter