Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda stranice slažete se s korištenjem kolačića i UVJETIMA KORIŠTENJA.
PRIJAVA
1. Momčad : Hrvatski telekom 1. liga
Kek: Čeka nas težak posao
15.02.2014.

 Na press konferenciji uoči utakmice 22. kola MAXTv Prve lige koja će momčad Rijeke igrati protiv Zadra na igralištu Stanovi u nedjelju u 17 sati,govorili su trener nogometaša Rijeke Matjaž Kek i igrač Mate Maleš. 

- Zadar je dosta agresivan i koji ima kvalitetu,a s pobjedom nad Osijekom je stekao potrebnu samouvjerenost. Ali naše su želje da započenemo prvenstvo s pobjedom,ali siguran sam da nas čeka težak posao – rekao je Kek. 

Tek nakon treninga će odlučiti kojih 18 igrača će povesti na put u Zadar na koji se kreće nakon popodnevnog treninga. Sigurno ne putuju Nikola Pokrivač koji je dalje u rehabilitaciji,te Ivan Tomečak koji je počeo trenirati ali i dalje radi po posebnom programu. Domagoj Pušić je također na rehabilitaciji nakon operacije meniska,dok je Damir Zlomislić na dobrom putu oporavka iako se na njemu i dalje osjeti da nije dugo igrao. 

Mate Maleš je često igrao na terenu u Stanovima i zna da tamo vlada prava domaćinska atmosfera. 

- Zadar je dobra ekipa i mi ih respektiramo. No i mi imamo ekipu koja ima kvalitetu i koja može napraviti razliku – kratak je bio Maleš.  

Na press konferenciji je bilo riječi i silnim odgodama koje remete raspored nogometaša Rijeke. Uz to Rijeka ima i velikih problema s organiziranjem treninga zbog lošeg stanja travnjaka koje ima na raspolaganju. 

- Sigurno da je teško pripremati se za utakmicu koja se onda odgodi. I tako više puta. Ali mi moramo biti spremni na sve – rekao je Maleš,a trener Kek se nadovezao. 

- Ako se ne može igrati,onda je bolje ne siliti. Odgađaju se i derbiji i u Europi. Termina će uvijek biti. Ja samo želim da sve radi u interesu nogometa. Meni je teško prihvatiti da ćemo u samo 11 dana morati igrati četiri utakmice  na Kantridi – napomenuo je Kek i nastavio

- Ipak mene samo zanima nogomet i trening. I zanimaju me igrači koji svaki dan treniraju bez ikakvih primjedbi. Oni su ti koji želi biti individualno bolji i žele biti bolji kao ekipa. Zbog toga im skidam kapu do poda,jer znam u kakvim uvjetima radimo. Ne plačem,nego samo ukazujem. Ali još jednom naglašavam da nam to ne daje pravo za bilo kakav alibi kad se izađe na igralište – zaključio je Kek. 

Više u videoprilogu...
Prijava na newsletter