Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda stranice slažete se s korištenjem kolačića i UVJETIMA KORIŠTENJA.
PRIJAVA
1. Momčad : Hrvatski telekom 1. liga : 5. kolo
Kek nakon Dinama: Sada želim doživjeti krilaticu “Zajedno smo Rijeka”
12.08.2017.

Petak je donio kraj jednog niza. Rijeka je na domaćem travnjaku na stadionu HNK Rijeka doživio je prvi poraz nakon 43 utakmice.

- Čestitam Dinamu na zasluženoj pobjedi. U prvom poluvremenu smo bili premalo odlučni i premalo agresivni da kvalitetan protivnik ne bi to iskoristio. U drugom poluvremenu smo dignuli ritam i pokušali doći do gola koji bi otvorio utakmicu, naročito kada smo ostali s igračem više, rekao je Matjaž Kek nakon utakmice protiv Dinama.

- Veliko hvala navijačima jer podrška je izuzetno bitna za ekipu koja je u drugom poluvremenu htjela i gurala naprijed. Dobro smo probijali po bokovima, ali s premalim brojem igrača smo ulazili u završnicu. Šanse stvaramo, ali realizacija nije dobra. Tri utakmice nismo dali gol. Rezultat je moja odgovornost i tu nema sumnje, ali sada želim vidjeti ono: Zajedno smo Rijeka, zaključio je Matjaž Kek.

U videu pogledajte što je još Matjaž Kek izjavio nakon utakmice protiv Dinama

Matjaž Kek nakon Dinama – 5. kolo (2017./2018.)Prijava na newsletter