Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda stranice slažete se s korištenjem kolačića i UVJETIMA KORIŠTENJA.
PRIJAVA
1. Momčad : Hrvatski telekom 1. liga
Kek: Odgovorno i oprezno u Sisku
14.10.2014.

Nogometaši Rijeke krenuli su prema Fužinama gdje će odraditi posljednji trening prije Kup utakmice s Lekenikom. Susret protiv NK Lekenika igra se u srijedu u 15 sati na Gradskom stadionu u Sisku.  

- Utakmice Kupa su specifične,ili se prolazi ili ispada. Već sama ta činjenica od nas traži maksimalnu koncentraciju i oprez. No puno puta sam već naglasio karakter igrača Rijeke. Pa da ga vidimo onda na djelu. Odgovornost je pred nama,a naš cilj je naravno – prolaz – kaže uoči utakmice trener HNK Rijeke Matjaž Kek. 

Riječani su se spremali za susret u nekompletnom sastavu. 

- Imali smo nešto više dana na raspolaganju za pripremu ali smo bili bez reprezentativaca. Tek nakon treninga u utorak odredit ću putnike za Sisak. No već sada mogu reći da sigurno putujemo bez Kneževića,Samardžića i Moisesa – kaže i Kek i objašnjava: 

- Samardžić je počeo trenirati s nama i to veseli,no s druge strane imamo problem s Moisesom kome probleme zadaje koljeno i to je nešto što me jako zabrinjava. Knežević i dalje sanira problema s aduktorom...  – zaključio je trener. 

U nastavku pogledajte i video prilog s najavom utakmice igrača HNK Rijeke Ivana Močinića. 
Prijava na newsletter