Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda stranice slažete se s korištenjem kolačića i UVJETIMA KORIŠTENJA.
PRIJAVA
1. Momčad : Hrvatski telekom 1. liga : 4. kolo
Kek: Silna želja i veliki motiv donijeli su pobjedu
02.08.2015.

Bila je to povijesna utakmica na stadionu HNK Rijeka. Prva utakmica na novom zdanju Rijeke okončana je pobjedom protiv Lokomotive, tri boda vratila su dobro raspoloženje u domaće redove.

- Jedna silna želja donijela nam je tu toliko priželjkivanju pobjedu Igrači su pošteno odradili svoj dio. Veliko hvala onima koji su barem jedan kamenčić ugradili u ovo zdanje. Nova era počela je pobjedom u krasnom ambijentu. Čestitke igračima - rekao je Matjaž Kek nakon pobjede protiv Lokomotive.

- Bilo je samo pitanje kada će sve skupa krenuti. Želio sam da igrači odigraju tako da bismo i mi dali mali obol ovom objektu. Ostaje žal za Kantridom, ali bila je lijepa atmosfera. Imao sam osjećaj da su svi letili po terenu. Strahovito me veseli povratak Maleša u jednoj pravoj utakmici. Vjerujem da će Rijeka opet biti prepoznatljiva - zaključio je Matjaž Kek.

Kek nakon LokomotivePrijava na newsletter