Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda stranice slažete se s korištenjem kolačića i UVJETIMA KORIŠTENJA.
PRIJAVA
Matjaž Kek
1. Momčad : Hrvatski telekom 1. liga : 31. kolo
Kek uoči Splita: Želim Rijeku u europskom ritmu
28.04.2015.

Vrlo brzo nakon utakmice protiv Istre 1961 i pobjede od 3:0, navijači Rijeke imaju priliku vidjeti svoju momčad na djelu u novom izazovu HNL – a. U goste stiže finalist Kupa, RNK Split. Utakmica se igra u srijedu u 18 sati...

- Split dolazi s puno samopouzdanja i najavljuje bitku. To je nezgodna momčad koja se formirala i koja to potvrđuje rezultatima i igrom. Čestitam im za ulazak u finale Kupa, ali mi razmišljamo samo o sebi. Želim novi iskorak što se tiče igre jer sam individualnim i timskim pristupom protiv Istre bio zadovoljan. Volio bih vidjeti dali to ide dalje u europskom ritmu, znači u dvije tri utakmice u sedam dana – kaže u najavi utakmice trener Rijeke Matjaž Kek.

U konkurenciji za utakmicu protiv Splita bit će isti igrači koji su bili u planu za utakmicu protiv Puljana budući da još nije poznato hoće li Jugović, Vešović i Leovac snositi dodatne sankcije Disciplinske komisije zbog isključenja protiv Dinama.

- Iako je srijeda, htio bih da je Kantrida što punija i da navijači gledaju svoju Rijeku...-  kaže Kek

- Situacija se nije promijenila. Igrači koji su dobili kartone protiv Dinama nisu dobili kazne pa stoga i dalje ne znam mogu li računati na njih. Sharbini je izašao protiv Istre u 60 minuti jer je osjetio tetivu, ali svejedno očekujem isti kadar igrača u pripremi za utakmicu.

Bit će to peta domaća utakmica Rijeke na Kantridi u mjesecu travnju i prilika za još jednu feštu pod stijenama.

- Iako je srijeda, htio bih da je Kantrida što punija i da navijači gledaju svoju Rijeku...- zaključuje trener.

Strijelac protiv Istre bio je i Španjolac Alex Fernandez koji je također najavio utakmicu.

- Teška utakmica, ali ukoliko želimo pobijediti moramo dati sve od sebe. No osjetim veliko samopouzdanje u ekipi...Ovdje  sam zadovoljan i sretan iako znam da mogu bolje i više.

Kek i Alex uoči SplitaPrijava na newsletter