Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda stranice slažete se s korištenjem kolačića i UVJETIMA KORIŠTENJA.
PRIJAVA
1. Momčad : Hrvatski telekom 1. liga
Kupi komplet ulaznica za preostale domaće utakmice i navijaj za Rijeku!
17.10.2016.

Hrvatski nogometni klub Rijeka i ovog tjedna, do utakmice u nedjelju protiv Intera (Stadion HNK Rijeka, 23. listopad, 17 sati), nastavit će s prodajom kompleta ulaznica za preostale domaće utakmice u MAXtv Prvoj ligi.

Najbolja preporuka upravo je nedjeljna utakmica i uvjerljiva pobjeda Rijeke protiv Osijeka, ali i odlična igra izabranika Matjaža Keka cijele sezone, te prvo mjesto na ljestvici.

Prodaja kompleta ulaznica za preostale domaće utakmice MAXtv Prve lige počela je 7. listopada, a svi navijači mogu tako iskoristiti mogućnost, kupiti komplet ulaznica i navijati za Rijeku u nastavku sezone.

Ova mogućnost vrijedi isključivo za članove kluba, a cijene ulaznica možete pronaći na linku -  http://www.nk-rijeka.hr/kompleti-ulaznica/

Kompleti ulaznica mogu se kupiti od utorka na zapadnim blagajnama na ulazu u kamp HNK Rijeka od 15 do 19 sati, a u isto vrijeme od srijede se mogu kupiti ulaznice za utakmicu protiv Intera.

Radno vrijeme blagajni u subotu i nedjelju bit će objavljeno krajem tjedna na službenoj stranici i društvenim mrežama.
Prijava na newsletter