Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda stranice slažete se s korištenjem kolačića i UVJETIMA KORIŠTENJA.
PRIJAVA
Zoran Kvržić
1. Momčad
Kvržić: Pokazat ćemo i Sarajevu koliko vrijedimo
02.07.2015.

Šetnja oko jezera Jasna dobro je došla igračima. Mirnije jutro i opuštanje prije završna tri dana boravka u Kranjskoj Gori.

- Malo nas je šef poštedio jer smo dosta umorni, ali i zbog toga što zaista punom snagom odrađujemo ovaj dio priprema. Imali smo šetnju i odlično nam je došla kao oblik regeneracije – kaže Zoran Kvžić.

U petak Rijeka igra posljednju pripremnu utakmicu protiv prvaka Bosne i Hercegovine – Sarajeva.

- Mi smo i dalje u fazi gdje je umor prisutan. Ali svejedno u utakmici protiv Sarajeva treba krenuti punom snagom i dati sve od sebe. Trebamo i sebi i drugima pokazat koliko vrijedimo. Ali bit će to težak protivnik.

U Sarajevu su i dva bivša igrača Rijeke koje Zoran Kvržić dobro poznaje... Leon Benko i Mehmed Alispahić.

- Naravno... baš sam se nedavno čuo s Alispahićem. Bio je ozljeđen dugo, ali sad je sve u redu. Prijatelji smo, ali ostavljamo prijateljstvo van terena.

Utakmica zatvorena za javnost i bez internet prijenosa

Utakmica protiv Sarajeva igrat se u Kranju u petak u 18 sati. Utakmica će biti zatvorena za javnost te neće biti niti internet prijenosa.  Tijek utakmice možete pratiti na izravnom tekstualnom prijenosu na službenim stranicama HNK Rijeke, a neposredno nakon završetka na raspolaganju će biti i video sažetak najzanimljivijih trenutaka.
Prijava na newsletter