Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda stranice slažete se s korištenjem kolačića i UVJETIMA KORIŠTENJA.
PRIJAVA
1. Momčad : Hrvatski telekom 1. liga
Lehigh sveučilište u Rijeci
03.03.2014.

Stadion Kantridu i HNK Rijeku i ove je godine posjetila skupina američkih studenata s Lehigh sveučilišta iz Pennsylvanije. 

Ovaj put je pod legendarnim stijenama hodalo osmero studenata inženjerstva i ekonomije,koji borave u Rijeci i Opatiji. 

Oni su u Hrvatsku stigli da bi sljedeći vikend sudjelovali u 3. Međunarodnoj znanstveno – stručnoj konferenciji o leadershipu,koja se pod ingerencijom Visoke poslovne škole PAR,organizira u Opatiji. 

No dok ne krene konferencija imaju nešto više slobodnog vremena te su ovaj ponedjeljak iskoristili za upoznavanje s radom jednog nogometnog kluba. 

Saznali su između ostalog povijest stadiona Kantrida,povijest kluba te sve zanimljivosti i posebnosti koje su vezane uz HNK Rijeku. 

Njih je posebna zanimala priča o osvojenim Kupovima,o nesretnom završetku sezone 99/99,ali i o ovosezonskim uspjesima u Europskoj ligi. 

Nekima od njih bilo je veliko iznenađenje da je na travnjaku ispred kojeg su hodali,nekad davno igrao Real iz Madrida,a ne tako davno – Stuttgart,Lyon,Real Betis,...

Upijali su svaku riječ zamjenika sportskog direktora Ivana Mancea koji im je bio domaćin u ime HNK Rijeke te koji im je na specifičan i vrlo živopisan način opisivao život,navike i posebnosti nogometaša u Hrvatskoj i Rijeci. 

Studenti,koji su inače i članovi atletskog kluba Lehigh sveučilista,posjetili su i klupski press centar,svlačionice igrača te trofejnu salu. 

Otišli su s Kantride puni dojmova,ali i s velikim žalom što u vrijeme njihovog kratkog posjeta neće imati priliku osjetiti prvoligaški nogomet  - uživo. Nakon priča i fotografija koje su vidjeli, za potpunu sliku o HNK Rijeci ipak bi bilo najbolje da su mogli upiti atmosferu koja nastane na Kantridi u vrijeme utakmica...
Prijava na newsletter