Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda stranice slažete se s korištenjem kolačića i UVJETIMA KORIŠTENJA.
PRIJAVA
Goodness Ajayi
1. Momčad
Maleš, Ajayi i Collins produžili ugovore
12.05.2015.

Nogometaši HNK Rijeka Mate Maleš, Goodness Ajayi i Jamilu Collins u utorak su u društvu sportskog direktora Srećka Jurčića produžili svoje ugovore s HNK Rijeka. Nova ugovorna obveza Matu Maleša s Rijekom će vezati do ljeta 2017. godine, baš kao i Ajayija koji ima klauzulu za produženje na još tri sezone. Jamilu Collins potpisao je jednogodišnji ugovor do lipnja 2016. godine uz mogućnost produženja na još jednu sezonu.

- Zadovoljan sam potpisom novog ugovora i sretan što nastavljam svoju priču s Rijekom. Hvala klubu što mi je ukazao povjerenje novim ugovorom i ja ću sa svoje strane napraviti sve da se odužim na terenu - istaknuo je Mate Maleš.

Odnosom prema radu i klubu pokazali su da se na njih može računati u budućnosti - rekao je Srećko Juričić

Zadovoljan što su tri igrača produžila suradnju s klubom bio je i sportski direktor HNK Rijeka.

- U skladu s najavama počeli smo produžavanjem ugovora s našim igračima. Odnosom prema radu i klubu pokazali su da se na njih može računati u budućnosti. Mate se vraća nakon dugotrajne stanke prije koje je bio naš ponajbolji vezni igrač i vjerujemo da će se vratiti na tu razinu, dok su Ajayi i Collins daroviti igrači za koje vjerujemo da će u budućnosti realizirati svoj potencijal - rekao je sportski direktor Srećko Juričić.
Prijava na newsletter