Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda stranice slažete se s korištenjem kolačića i UVJETIMA KORIŠTENJA.
PRIJAVA
1. Momčad : Hrvatski telekom 1. liga : 12. kolo
Marin Tomasov: Tri boda došla su kao naručena
05.10.2015.

Marin Tomasov odigrao je jednu od najboljih utakmica u dresu Rijeke. Tri asistencije, stalna opasnost po lijevom boku koja je u nedjelju bila ubojita. Zbog svega toga nakon utakmice zaradio je i komplimente Matjaža Keka koji je na konferenciji za novinare ustvrdio da Tomasov ima odličan karakter i da nikada ne odustaje, čak i kada ga ne ide i kada je svjestan da je zapucao prilike.

- Sada slijedi pauza, treba se odmoriti, ali ova tri boda došla su kao naručena - rekao je Marin Tomasov, nogometaš Rijeke.

Rijeka je furioznom igrom slomila Zagreb u posljednjih deset minuta i to nakon što je ostala s igračem manje nakon isključenja Filipa Bradarića.

- Ako se to već trebalo dogoditi, stisnuli smo se kao momčad što i jesmo. Rani pogodak kao da je i nas poremetio jer smo mislili da će se otvoriti utakmica.  Zaslužena pobjeda na kraju, sada slijedi zasluženi odmor - zaključio je Marin Tomasov.

Što je još izjavio Marin Tomasov pogledajte u videu

Rijeka – Zagreb 4:1 (27)
Marin Tomasov nakon Zagreba



Prijava na newsletter