Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda stranice slažete se s korištenjem kolačića i UVJETIMA KORIŠTENJA.
PRIJAVA
Klub
Maskote Sharky i Hrki promovirali Europske sveučilišne igre
29.02.2016.

Hrvatski nogometni klub Rijeka pridružio se promociji velikog sportskog događaja, Europskih sveučilišnih igara (ESI 2016) što će se održati u Zagrebu i Rijeci u srpnju ove godine. Ususret manifestaciji Sharky, maskota HNK Rijeka i Hrki, maskota Europskih sveučilišnih igara, promovirale su nadolazeće natjecanje na tribinama uoči utakmice protiv Hajduka, a isto će ponoviti na utakmici protiv Dinama (20. travanj).

Više informacija o nadolazećim Igrama možete pronaći na http://eug2016.com/hr/

Europske sveučilišne igre Zagreb-Rijeka 2016 (ESI 2016) je neprofitna udruga osnovana od strane Hrvatskog akademskog sportskog saveza, Zagrebačkog sveučilišnog športskog saveza i Riječkog športskog sveučilišnog saveza 2014. godine. Glavni cilj udruge je organizacija Europskih sveučilišnih igara – Europsku Univerzijadu koja će se u sedmom mjesecu održati u Hrvatskoj, u Zagrebu i Rijeci.

Europske sveučilišne igre Zagreb – Rijeka 2016 bit će najveći međunarodni sportski događaj organiziran u modernoj hrvatskoj povijesti. U gradovima Zagrebu i Rijeci okupiti će se više od pet tisuća  studenata sportaša koji će se natjecati u 21 sportu, uključujući po prvi puta i dva sporta za studente s invaliditetom. Jedni od glavnih partnera u organizaciji Igara su Grad Rijeka i Sveučilište u Rijeci.

Promocija Europskih sveučilišnih igara (24)Prijava na newsletter