Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda stranice slažete se s korištenjem kolačića i UVJETIMA KORIŠTENJA.
PRIJAVA
1. Momčad
Matić i Totić predstavljeni: ‘Sretni smo što smo dobili priliku u Rijeci’
17.02.2017.

Bernardo Matić i Nikola Totić, novi igrači HNK Rijeka, u petak su službeno predstavljeni javnosti. Matić je potpisao ugovor na godinu i pol dana, a Totić do kraja sezone, uz opciju kod obojice igrača da se suradnja naknadno produži za još dvije godine.

Bernardo i Nikola priključili su se Rijeci na početku zimskih priprema, te su svojim pristupom zadovoljili ukus struke.

- Drago mi  je i sretan sam što sam dio ove ekipe. Nadam se da će sve biti dobro, ovo je za mene lijepo iskustvo i veselim se budućim treninzima, rekao je Bernardo Matić.

Nikola je na pripreme stigao iz redova Krka.

- Pokušat ću maksimalno iskoristiti priliku. Nisam mogao ni zamisliti da ću doći u Rijeku. Dobro sam igrao u Krku, ali da će me pozvati lider prve lige, to nisam mogao zamisliti, ustvrdio je Nikola Totić.

S onime što su Bernardo i Nikola prikazali na pripremama zadovoljan je bio i Ivan Mance, zamjenik sportskog direktora HNK Rijeka.

- Zaželio bi dobrodošlicu Bernardu i Nikoli. Bili su s nama tijekom cijelih priprema i pokazali su igračke, ali prije svega karakterne kvalitete i drago nam je što su se izborili za svoju šansu, rekao je Ivan Mance.

Bernardo Matić i Nikola Totić – predstavljanjePrijava na newsletter