Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda stranice slažete se s korištenjem kolačića i UVJETIMA KORIŠTENJA.
PRIJAVA
1. Momčad : Hrvatski telekom 1. liga : 36. kolo
Matjaž Kek: Kulisa na tribinama najveća je nagrada
27.05.2017.

Matjaž Kek, trener Rijeke, doživio je gromoglasne ovacije nakon dodjele trofeja. Svjestan je bio trener Rijeke da ovo nije bilo najbolje izdanje, ali i Kek koji uvijek inzistira na maksimalnoj disciplini istaknuo je da je Rijeka nije bila prava.

- O utakmici ne treba trošiti previše riječi, ovo je bilo turističko izdanje Rijeke, ali bila je to takva utakmica, rekao je Matjaž Kek nakon velikog slavlja kojega su igrači i navijači priredili u Maksimiru.

- Svašta bi moglo pričati o utakmici, ali kada se sve zbroji Dinamo je zasluženo pobijedio. U srijedu je nova utakmica i novo dokazivanje. Nismo dobro odigrali, od pristupa nadalje, ali Rijeka je najbolja nakon 36. kola, ustvrdio je trener Rijeke.

- Imali smo sjajnog konkurenta u ekipi Dinama koja nas je "tlačila" do zadnjeg kola. Čestitke igračima i svim ljudima u klubu. Ova kulisa na tribinama najbolja je nagrada za sve što smo napravili  ove sezone, zaključio je Matjaž Kek.

Kek nakon Dinama – 36. kolo (2016./2017.)Prijava na newsletter