Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda stranice slažete se s korištenjem kolačića i UVJETIMA KORIŠTENJA.
PRIJAVA
1. Momčad : Hrvatski telekom 1. liga : 9. kolo
Matjaž Kek nakon Dinama: Meni je svaka pobjeda s Rijekom izuzetno draga
18.09.2016.

Iako je ostvario jednu od najvrijednijih i najuvjerljivijih pobjeda na klupi Rijeke, Matjaž Kek ostao je smiren i odmjeren kao i uvijek.

- Jedna vrijedna, važna i poticajna pobjeda. Čestitke igračima, bila je ovo prava nogometna atmosfera. Sada trebamo gledati prema naprijed, rekao je Matjaž Kek na konferenciji za novinare nakon utakmice.

Teško je bilo zaobići pitanje je li ovo najvrijednija pobjeda Matjaža Keka na klupi Rijeke.

- Meni je svaka pobjeda s Rijekom izuzetno draga. Ovo je poticajno za ljude u klubu, navijače, a prije svega za igrače. Stvorili smo vrlo poticajnu i perspektivnu sredinu. Drago mi da su igrači pshiološki bili dobro naštelani, da razmišljaju o igri i nogometu, ustvrdio je Kek.

- Ne mogu se sada odlučiti za najdražu pobjedu, guštam u svakom treningu i svakoj pobjedi. Normalno, pobijediti prvaka i ekipu koja igra Ligu prvaka je dobar i lijep rezultat. Prije svega poticajan ako si pametan, ako si budala može donijeti probleme. Sutra se sve to zaboravlja i čeka te novo iskušenje i novo dokazivanje, zaključio je Matjaž Kek.

Matjaž Kek nakon Dinama – 9. kolo (2016./2017.)Prijava na newsletter