Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda stranice slažete se s korištenjem kolačića i UVJETIMA KORIŠTENJA.
PRIJAVA
1. Momčad : Hrvatski telekom 1. liga : 1. kolo
Matjaž Kek nakon Splita: Lijepo je na ovakav način ući u prvenstvo
16.07.2016.

Matjaž Kek, trener Rijeke, imao je puno razloga za zadovoljstvo nakon utakmice u Splitu. Riječki nogometaši odigrali su odličnu utakmicu u kojoj je već u ranoj fazi bilo jasno da je Rijeka kvalitetniji suparnik.

- Lijepo je na ovakav način ući u prvenstvo, zasluženo smo pobijedili. Čestitam igračima dobro su odigrali, uvijek je lijepo pobijediti u Splitu. Kada iz pripremnog perioda uđeš s ovakvom pobjedom onda moraš biti zadovoljan. Ima tu još prostora za raditi, ali najvažnije je da smo pobijedili i da možemo u miru raditi dalje, rekao je Matjaž Kek nakon uvjerljive pobjede u Splitu.

- Split je bio opasan onoliko koliko smo mu mi dopustili. Naravno da uvijek može bolje i da možemo biti bolji, trudit ćemo se da kroz rad budemo kvalitetniji. Rad je taj koji donosi napredak, treba manje pričati i više raditi, ustvrdio je trener Rijeke.

Utakmicu su obilježili Marin Tomasov i Roman Bezjak.

- Pojedinci su bili podređeni kolektivu, golovi Tomasova i Bezjaka su plodovi dobre igre cijele ekipe. Ne volim izdvajati pojedince, ali drago mi je da se Bezjaku otvorilo, zaključio je Matjaž Kek.

Matjaž Kek nakon SplitaPrijava na newsletter